Перейти до основного матеріалу
Підтримка офлайн
Сьогодні у нас вихідний. Ми відпочиваємо, а завтра повернемося сильнішими
Офіційні години підтримки
З понеділка по п'ятницю
З 09:00 до 17:30
  Середа, серпень 23, 2023
  11 відповіді
  14.5 тис. Відвідувань
Ми раді оголосити про останній випуск Kutools для Excel. Постійно прагнучи покращити роботу з Excel, це оновлення представляє значні нові функції та оптимізацію. Ви можете оновити цю версію або отримати безкоштовну пробну версію, завантаживши її Kutools для Excel 29.00.

Порада: повна функція та функція, безкоштовна пробна версія за 30 днів! Якщо 2-річний період підтримки безкоштовного оновлення не закінчився, ви маєте право безкоштовно оновити цю версію.
Нові можливості

1. Багатомовна підтримка
Щоб задовольнити потреби наших користувачів у всьому світі, ми інтегрували підтримку 44 мов у Kutools для Excel. Тепер ви можете використовувати Kutools для Excel різноманітними мовами, забезпечуючи більш локалізовану взаємодію з користувачем.
kte-29.00-01.png

поліпшення
1. Інтерфейс стрічки: оптимізовано макет інтерфейсів деяких функціональних областей

Виправлено
1) Виправлено: інші дрібні помилки
Вкладення (1)
1 рік тому
·
# 8420
Не можу завантажити програму
Вкладення (1)
1 рік тому
·
# 8529
Він каже, що я не можу встановити програмне забезпечення.
1 рік тому
·
# 8530
Привіт там,

Не могли б ви надіслати нам інформацію про вашу операційну систему (Яку версію операційної системи Windows я використовую?), версію Excel і мову, яку ви використовуєте на своєму комп’ютері?

Крім того, будь ласка, спробуйте перезавантажити комп’ютер, а потім повторіть спробу інсталяції та перевірте, чи це допоможе.

Аманда
1 рік тому
·
# 8536
Привіт підтримка,

Я намагався встановити інструмент у Excel 365, і повідомлення про помилку свідчить, що ліцензія недійсна.

Я надав назву ліцензії та код нижче.

Порадьте, будь ласка.

Спасибі,

Назва ліцензії:
Islandmelody.com-1
Код ліцензії:
000014-************************************************ ********-7РНБУР
1 рік тому
·
# 8537
Зараз я на Windows 11 64bit.
1 рік тому
·
# 8541
Привіт там,

Дякуємо Вам за звернення до нас.

Ви придбали програмне забезпечення 27 лютого 2017 р. 2-річний період безкоштовної підтримки оновлення закінчився 27 лютого 2019 р. Проте ви все ще можете використовувати старіші версії програмного забезпечення, які були доступні протягом 2-річного періоду безкоштовної підтримки оновлення.

Ліцензія на наше програмне забезпечення є довічною ліцензією, яка включає 2 роки безкоштовної підтримки оновлення. Після 2-річного безкоштовного періоду підтримки оновлення ви не зможете оновлювати програмне забезпечення до нових версій, але можете продовжувати використовувати старіші версії.

До закінчення 2-річної безкоштовної підтримки оновлення перейдіть за наведеним нижче посиланням для останньої версії, яку ви маєте право завантажити та встановити: https://download.extendoffice.com/downloads/History-Kutools-for-Excel/18.00--83hWRP9p9rQ7QT9LSHofsgk/KutoolsforExcelSetup.exe

Якщо ви хочете отримати найновішу версію Kutools, потрібно придбати нову ліцензію.

Якщо у вас є запитання чи пропозиції, будь ласка, не соромтеся зв’язатися зі мною.

Аманда
1 рік тому
·
# 8573
Я вважаю, що мій запит залишається незрозумілим. Чи працюватиме створена мною робоча книга, яка залежить від Kutools, якщо я надішлю її електронною поштою комусь іншому, хто не має Kutools?
1 рік тому
·
# 8575
Я вважаю, що мій запит залишається незрозумілим. Чи працюватиме створена мною робоча книга, яка залежить від Kutools, якщо я надішлю її електронною поштою комусь іншому, хто не має Kutools?
Привіт там,

Чи могли б ви вказати, від якої функції Kutools залежить ваша книга? І, будь ласка, відвідайте цю публікацію, щоб побачити, які функції Kutools покладаються на Kutools, щоб набути чинності: https://www.extendoffice.com/forum/5-kutools-for-excel/33-new-to-kutools.html

Аманда
1 рік тому
·
# 8578
Привіт там,

Чи могли б ви вказати, від якої функції Kutools залежить ваша книга? І, будь ласка, відвідайте цю публікацію, щоб побачити, які функції Kutools покладаються на Kutools, щоб набути чинності: https://www.extendoffice.com/forum/5-kutools-for-excel/33-new-to-kutools.html
Аманда

Величезне спасибі
9 місяців тому
·
# 8611
Я стикався з тим самим, але тепер це вирішено.
8 місяців тому
·
# 8631
Дякуємо, що поділилися з нами цією інформацією.
  • Сторінки:
  • 1
На цю посаду ще немає відповідей.