Перейти до основного матеріалу
Підтримка онлайн
Ми повернулися! Ми тут, щоб допомогти вам. Будь ласка, наберіться терпіння, ми відповімо на ваші квитки найближчим часом.
Офіційні години підтримки
З понеділка по п'ятницю
З 09:00 до 17:30
  Понеділок, Березень 28, 2022
  9 відповіді
  21.8 тис. Відвідувань
Ця функція дозволяє користувачам викликати вбудовані функції KUTOOLS за допомогою коду VBA наступним чином:

1. Додайте посилання на KutoolsforExcel в проект (як показано на наступному малюнку)

Натисніть Alt + F11 ярлики, щоб відкрити редактор VB в Excel, а потім натисніть Інструменти > Список літератури ... додати Kutools для Excel як посилання в проекті VBA.

VBA-01.png
VBA-02.png

2. Використовуйте Виклик KutoolsAction метод у коді VBA для виклику певної функції KUTOOLS, яка містить параметр типу перерахування Actions, який визначає, яку функцію потрібно викликати, наприклад такий код:

Sub CallKutoolsActionDemo()
'Call the Compare Cells function
Call Callkutoolsaction(CompareCells)
'Invoke the About function
Call Callkutoolsaction(About)
End Sub
Вкладення (2)
2 років тому
·
# 2622
Мені просто подобається ваш блог, надзвичайно цікавий та інформативний.
2 років тому
·
# 2793
привіт,
Я намагаюся додати Kutools для Word таким же чином, але в інструментах - посиланнях я пропускаю «KutoolsforWord», чи можете ви мені допомогти? (Звичайно, він у мене встановлений :) )
2 років тому
·
# 2796
привіт,
Я намагаюся додати Kutools для Word таким же чином, але в інструментах - посиланнях я пропускаю «KutoolsforWord», чи можете ви мені допомогти? (Звичайно, він у мене встановлений :) )

На жаль, ми не маємо цього в Kutools для Word.:)
1 рік тому
·
# 3475
так, Kutools недоступні для Word
3 місяців тому
·
# 8738
Чи можемо ми додати штрих-коди за допомогою vba? Мені вдалося відкрити вікно штрих-коду за допомогою виклику CallKutoolsAction(insertbarcode)

але я хочу, щоб код vba вводив дані, а не додавав їх вручну, оскільки мені потрібно додати кілька штрих-кодів.
3 місяців тому
·
# 8742
Чи можемо ми додати штрих-коди за допомогою vba? Мені вдалося відкрити вікно штрих-коду за допомогою виклику CallKutoolsAction(insertbarcode)

але я хочу, щоб код vba вводив дані, а не додавав їх вручну, оскільки мені потрібно додати кілька штрих-кодів.
Привіт там,

Дякуємо за запитання! Kutools підтримує виклик своїх функцій через VBA, наприклад відкриття вікна штрих-коду за допомогою CallKutoolsAction(insertbarcode). Однак наразі він не підтримує використання VBA для введення даних безпосередньо у функцію штрих-коду. Повідомте нас, якщо у вас виникнуть інші запитання!

Аманда
2 місяців тому
·
# 8775
привіт світ
1 тиждень тому
·
# 8820
Як ми можемо встановити налаштування для викликаної дії?

Наприклад, нижче буде відкрито CombineRowsColumnorCellswithoutLosingData, але я можу сказати, які параметри використовувати в макросі.

`` `
Sub callKu()

CallKutoolsAction (об’єднати рядки, стовпці або клітинки без втрати даних)

End Sub
`` `

Люблю

`` `
Виберіть (Об’єднати стовпці, Об’єднати рядки, Об’єднати в одну комірку)

Укажіть роздільник (пробіл, нічого, новий рядок, крапка з комою, інший роздільник[ ] )

Помістіть результат у (ліву клітинку, праву клітинку)

Параметри (Зберегти вміст комірок, Видалити вміст комірок, Об’єднати комірки)

Використовуйте відформатовані значення
`` `
1 тиждень тому
·
# 8822
Як ми можемо встановити налаштування для викликаної дії?

Наприклад, нижче буде відкрито CombineRowsColumnorCellswithoutLosingData, але я можу сказати, які параметри використовувати в макросі.

`` `
Sub callKu()

CallKutoolsAction (об’єднати рядки, стовпці або клітинки без втрати даних)

End Sub
`` `

Люблю

`` `
Виберіть (Об’єднати стовпці, Об’єднати рядки, Об’єднати в одну комірку)

Укажіть роздільник (пробіл, нічого, новий рядок, крапка з комою, інший роздільник[ ] )

Помістіть результат у (ліву клітинку, праву клітинку)

Параметри (Зберегти вміст комірок, Видалити вміст комірок, Об’єднати комірки)

Використовуйте відформатовані значення
`` `
Привіт там,

Наразі Kutools не підтримує вказівку налаштувань під час виклику функції через VBA. Ви можете лише викликати саму функцію, але не можете попередньо визначити її параметри в макросі.

Повідомте нас, якщо у вас виникнуть інші запитання!

Аманда
  • Сторінки:
  • 1
На цю посаду ще немає відповідей.