Середа, 01 лютого 2023
  5 відповіді
  2.4 тис. Відвідувань
0
Голосів
розстібати
Привіт там,

У мене проблеми з Kutools for Outlook. Моїй машині лише 3 місяці, але коли я намагаюся використовувати свою Kutools Outlook stops responding and then responds again in maybe 10 seconds. If I move to another email, same thing. If I disable the add-in, Outlook runs fine. I have tried repairing Ku for Outlook, but no luck. I use this all the time so please AMA.

Спасибо!
Том
8 місяців тому
·
# 3381
0
Голосів
розстібати
Привіт Том,

Не могли б ви надіслати нам інформацію нижче?
Версія операційної системи (Яку версію операційної системи Windows я використовую?):
Outlook версія:
Kutools версія:
Мова, яку ви використовуєте у своїй комп’ютерній системі:

Спасибо заранее.

Аманда
Привіт там,
Ось інформація, яку ви запитували.
Версія операційної системи (яка версія операційної системи Windows у мене?): Windows 11 Pro v21h2 build 22000.1516
Outlook version: Version 2211 (build 15831.20252)
Kutools версія: v16.00
Мова, яку ви використовуєте у своїй комп’ютерній системі: англійська
8 місяців тому
·
# 3387
0
Голосів
розстібати
Привіт там,

Клацніть Файл > Параметри облікового запису > Параметри облікового запису. Потім двічі клацніть обліковий запис електронної пошти. У спливаючому вікні «Параметри облікового запису Exchange» установіть прапорець, як показано нижче.
account settings.png

Будь ласка, спробуйте.

Аманда
Вкладення (1)
Привіт там.

I unchecked that box and while Outlook is now pretty slow at least this extension is working again. Is there anything that we can do about turning cached mode back on?

Спасибі,
Том
7 місяців тому
·
# 3398
0
Голосів
розстібати
привіт,

You should check that checkbox to turn on the cached mode. 😂 And in fact, please do check the checkbox back and see if your Outlook works fine now with Kutools включений.

Аманда
  • Сторінки:
  • 1
На цю посаду ще немає відповідей.