Перейти до основного матеріалу
Підтримка онлайн
Ми повернулися! Ми тут, щоб допомогти вам. Будь ласка, наберіться терпіння, ми відповімо на ваші квитки найближчим часом.
Офіційні години підтримки
З понеділка по п'ятницю
З 09:00 до 17:30
  Четвер, травень 16, 2019
  11 відповіді
  16.9 тис. Відвідувань
Привіт, народ,
Я хочу знати, чи можна конвертувати мій значення, розділене комою до vcf файл контактів?
У мене термінова робота.
будь ласка, допоможи мені.
Спасибі заздалегідь....
5 років тому
·
# 1947
Здравствуйте,
Дякуємо, що зв’язалися з нами.
На жаль, у нас ще немає такої функції.
4 років тому
·
# 1948
Завантажте конвертер Excel у vCard і запустіть його у своїй системі.
Натисніть «Огляд» і виберіть Excel. xls або . ...
Перегляньте дані файлу Excel і натисніть «Далі».
Зіставте поля Excel із полями vCard і знову натисніть «Далі».
Виберіть версію vCard 2.1, 3.0 або 4.0.
Виберіть місце для збереження файлу vCard та натисніть Перетворити.
11 місяців тому
·
# 8586
Ви також можете спробувати безкоштовний ручний метод і конвертувати файли Excel у файл vCard. Дотримуйтесь кроків.

Крок 1. Перетворіть Excel у CSV
Відкрийте файл XLS/XLSX в Excel.
Щоб зберегти, виберіть значок Office, потім «Зберегти як» і, нарешті, «Інші формати».
Виберіть місце для збереження файлу .csv.
Виберіть CSV (роздільники-коми) як тип файлу та натисніть «Зберегти».
Якщо робоча книга містить велику кількість аркушів, з'явиться повідомлення. Щоб зберегти таблицю, натисніть OK.
З'являється інше повідомлення.
Щоб зберегти аркуш у тому самому форматі, виберіть Так.

Крок 2. Імпортуйте контакти з файлу CSV
Клацніть піктограму Windows, а потім у полі пошуку введіть Контакти.
На панелі «Контакти» клацніть вкладку «Імпорт».
У меню «Імпортувати до контактів Windows» виберіть CSV (значення, розділені комами), а потім натисніть «Імпортувати».
Натисніть «Огляд», щоб знайти файл .csv, створений на кроці 1.
Виберіть файл .csv і натисніть кнопку Далі.
Після відображення контактних полів натисніть кнопку Готово.

Крок 3. Експорт контактів у vCard.
Поверніться до вікна контактів і виберіть усі контакти, які потрібно конвертувати у формат VCF. Потім виберіть вкладку «Експорт» і натисніть.
Виберіть vCards у майстрі експорту контактів Windows (папка з файлами .vcf).
Нарешті виберіть опцію «Експорт». Виберіть місце для збереження файлу .vcf і натисніть OK.

Але ручний метод є тривалим і трудомістким, тому я пропоную професійне рішення — інструмент конвертера Softaken Excel у vCard. Він простий у використанні для всіх користувачів і без втрати даних перетворює дані Excel у файли vCard.

Детальніше: - https://www.softaken.com/excel-to-vcard-converter
11 місяців тому
·
# 8598
Ви шукаєте простий спосіб конвертувати Excel у формат vCard? Нічого страшного! У нас є просте рішення для вас, незалежно від того, віддаєте перевагу ручній техніці чи надійним інструментам. Ручні методи займають багато часу та є небезпечними, призводять до втрати даних, потребують спеціальних навичок, складної настройки та обмеженої масштабованості. Ця стаття допоможе вам перетворити Excel у формат vCard за допомогою потужного інструменту Excel у vCard Converter. Цей інструмент має зручний інтерфейс і надійні можливості, що гарантує плавне перетворення та робить його найкращим варіантом. Використовуючи цю утиліту, ви можете легко конвертувати Excel у vCard формат. Відвідайте веб-сайт, щоб дізнатися більше про його складні функції.
  • Сторінки:
  • 1
На цю посаду ще немає відповідей.