П'ятниця, лютий 10, 2023
  0 відповіді
  2.2 тис. Відвідувань
Добрий день, тому мені тут потрібна допомога. Крім того, я в Канаді
Я шукаю найкращу формулу для виконання різноманітних функцій.
У мене обмінний курс USD/CAD знаходиться на YZ 1 &2

Я отримую кілька аркушів, схожих на графіку, вони представляють Analyst, тому «кількість» файлів/рядків буде різною, мені потрібно зробити наступне:

Виділені рядки – банки США
Невиділені канадські банки.

Мені потрібна формула, яка братиме лише «Суму» (Q) коштів США, помножить їх на V2 (поточний обмінний курс), а потім помістить канадську конвертацію у відповідну комірку S і додасть загальну суму до CAD Bal (T), як у стовпці «Баланс».
Я спробував =, SUM, IF тощо, але безуспішно.
Єдине, що було б послідовним пункт тому спробував сформулювати це, оскільки цей стовпець завжди матиме перед собою США для будь-яких рахунків у фондах США. Все ще нічого.

Стовпець CAD Equi (S) має містити конвертовані кошти США, а потім підсумовувати внизу. і біговий баланс Like R також склав унизу

Я не знаю, яке обмеження діапазону для Q, але цей звіт іноді може складатися з 3 сторінок, оскільки у нас є кілька аналітиків, які працюють над файлами Канади та США.
Спроба отримати остаточний звіт, який показує канадські фонди, виставлені щомісяця, замість того, щоб проходити кожен аналітик, щоб вручну робити це для кожної угоди зі США.

З іншого боку, якщо у вас є краще рішення, я весь у вуха, але коли я думаю, що я його отримав, щось псується....
На цю посаду ще немає відповідей.